The Venice case – Minimalistiset tekstit

48,53

Poista

Kuvaus

Hanki itsellesi pala historiaa, pala maailmanperintöä! Venetsian perustuksien muinaistammesta käsityönä valmistettu puhelimen suojakuori.

Joukkorahoitettu hanke, jonka tarkoituksena on valmistaa ainutlaatuisia suojakuoria, jollaisia ei kukaan muu tee, yli viisi vuosisataa vanhasta tammesta.

VENETSIAN ONGELMA:
Venetsia on kriisin edessä! Koska kaupunki on rakennettu keskelle vettä, sen tulevaisuus näyttää epävarmalta ilmastonmuutoksen ja nousevan merenpinnan vuoksi. Kaupungissa on tulvinut lukuisia kertoja vuosittain ja tulvien määrät on kasvussa.

VÄHENNÄ, UUDELLEENKÄYTÄ & KIERRÄTÄ: Saimme tilaisuuden hyödyntää käytöstä poistettuja, Venetsian perustuksina olleita, muinaistammi-paaluja, joita ei voitu enää hyödyntää alkuperäiseen tarkoitukseensa. Ajan saatossa veden pinnan yläpuolelle jäävät muinaistammet alkavat pilaantua, mikrobien vaikutuksesta. Sen sijaan että ne olisi heitetty pois, löysimme uuden käyttötarkoituksen niille. Merivesi yli viidensadan vuoden aikana on muokannut puun rakenteen ainutlaatuiseksi ja on todella näyttävää kun sitä saa pidellä kädessä.

 

Jos haluat hienon ja uniikin puisen kuoren, olet löytänyt sen. Parhaasta erinomaisesta puusta valmistettu kuori on öljytty ja viimeistelty käsin. Koska mikään puunpalanen ei ole koskaan samanlainen, jokainen kuori on uniikki. Tästä johtuen kaiverrukset voivat hieman erota toisistaan. Ohut suojakuori tuntuu lämpöiseltä ja miellyttävältä ja on kumipäällysteinen.

  • Nopea asennus tai poistaminen
  • Uniikit puun syyt ja viimeistely
  • Tarkkuuslaserilla leikattu puu
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Kierrätettävä PU kuori (Valmistettu SGS sertifioidussa myrkyttömässä tuotannossa)
  • Täysi puhelimen kotelointi, kestävä suojaus
  • Houkutteleva moderni ulkoasu
  • Hyvä pito/kitka
  • Toimii hyvin langattoman latauksen kanssa (WIRELESS CHARGING)
  • Puulajit ja alkuperä: Viisi vuosisataa vanhaa muinaistammea

 

 

Takuun rajoitus: Tuote on tilaustuote ja se valmistetaan tilauksesta laitettasi varten, palautuksia ja muita reklamaatioita ei huomioida, kuin tuotteen valmistuksen laatuun liittyvät reklamaatiot.

 

Lisätiedot

Color

Black, White

Phone Model

Samsung Galaxy S20 PLUS, Samsung Galaxy S20 ULTRA, iPhone 5/5S/SE, iPhone 6/6S/7/8, iPhone 6/6S/7/8 PLUS, iPhone X/XS, iPhone XR, iPhone XS MAX, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 PLUS, Huawei P30 Lite, Huawei P30, Huawei P30 PRO, iPhone 11 PRO MAX, iPhone 11, iPhone 11 PRO, Samsung Galaxy S10E, Samsung Galaxy S9 PLUS, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S8 PLUS, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, Huawei Mate 20 PRO, Huawei Mate 20, Huawei P20 PRO, Huawei P20, Huawei P20 Lite, Samsung Galaxy S20

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Venice case – Minimalistiset tekstit”